PREMIILE „RADU AGENT” 2009

Sala MIca a Palatului a gazduit si anul acesta Conferinta Nationala Anuala a AICPS – Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri. Conform traditiei, in finalul lucrarilor Conferintei domnul ing.Petre Ionita, Director Executiv al AICPS l-a invitat pe domnul dr.arh.Dan Agent sa inmaneze Premiile „Radu Agent” pentru anul 2008.
Cubul de Cristal, pentru excelenta in domeniul structurilor din beton armat, a fost acordat anul acesta urmatoarelor personalitati de prestigiu ale breslei inginerilor structuristi din Romania:

– Domnului prof.dr.ing.Dan Cretupentru aportul remarcabil la dezvoltarea studiului structurilor, in special al structurilor din beton armat, in cadrul invatamantului tehnic de constructii, pentru influenta determinanta pe care a avut-o in formarea mentalitatii creatoare a mai multor generatii de studenti.

– Domnului dr.ing.Lucian Dogariupentru aportul major, in decursul unei cariere de mai multe zeci de ani, la cercetarea in domeniul aplicatiilor de calcul pentru structuri din beton armat, pentru preocuparile rafinate si contributia de exceptie in domeniul tehnicilor moderne de programare.

– Domnilor ing. Gheorghe Drugea si ing.Gheorghe Afanasencopentru contributii deosebite in domeniul proiectarii structurilor cu elemente din beton armat, pentru straduinta cu care in intreaga cariera de ingineri structuristi au cautat optimul si au stiut sa cultive gustul pentru perfectiune in echipele pe care le-au coordonat

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: