PREMIILE „RADU AGENT” 2004

Cu ocazia Conferintei Anuale AICPS ce a avut loc la 15 mai 2004, in cadrul primitor al Salii Mici a Palatului, au fost acordate in premiera „Premiile Radu Agent” pentru contributii de exceptie domeniul structurilor din beton armat.
Cuvantul de introducere i-a apartinut domnului ing. Petre Ionita Directorul Executiv al AICPS, prezentarea proiectului „Premiile Radu Agent” fiind facuta de domnul arh. Dan Agent care a continuat apoi cu inmanarea premiilor.

Li s-a acordat Premiul Radu Agent – Cubul de cristal urmatoarelor personalitati marcante ale ingineriei civile romanesti:

– Domnului prof.ing. Alexandru Cismigiupentru aportul esential in dezvoltarea studiului structurilor, in special al structurilor din beton armat in cadrul invatamantului tehnic de arhitectura, pentru influenta pozitiva determinanta pe care a avut-o in formarea mentalitatii unei intregi generatii de arhitecti din Romania.

– Domnului prof.dr.ing. Tudor Postelnicupentru activitatea de exceptie in domeniul cercetarii privind teoria si metodele de calcul ale structrilor cu elemente din beton armat si contributia la elaborarea normelor tehnice in domeniu.

– Domnului prof.dr.ing. Marius Gaborpentru performanta in domeniul proiectarii structurilor cu elemente din beton armat, la lucrarea „Cladire de birouri Sediul Central GRIVCO Bucuresti”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: