PREMIILE „RADU AGENT” 2010

Conferinta Asociatiei Inginerilor Proiectanti de Structuri din Romania a fost organizata in primavara anului 2010, in ziua de 28 mai, in spatiile prestigioase ale Hotelului Hilton „Athenee Palace” din Bucuresti, cu care ocazie au fost decernate, conform traditiei, si Premiile Radu Agent pentru excelenta in domeniul proiectarii, cercetarii si invatamantului universitar al ingineriei structurilor din beton.

Alaturi de Directorul executiv al AICPS, ing.Petre Ionita, acelasi neobosit si entuziast organizator al acestei manifestari anuale a elitei ingineriei civile din Romania, la ceremonie a participat lect.dr.arh.Dan Agent, care a inmanat premiile urmatorilor:

– Domnului ing. Victor Nedrita, pentru contributii deosebite in domeniul proiectarii cu elemente din beton armat, pentru straduinta cu care in intreaga sa cariera de inginer structurist a cautat optimul si a stiut sa cultive creativitatea, ingeniozitatea si gustul pentru perfectiune in cadrul echipelor cu care a lucrat.

– Domnului dr.ing. Dragos Andrei Marcu pentru performante de varf in domeniul proiectarii structurilor avand ca material de baza betonul, pentru talentul si ingeniozitatea specifice creatorului, cu care a aborfat fiecare proiect de-a lungul unei cariere exemplare, ce se constituie printre cele mai solide si ce pare a-si fi propus inca de la inceput exceptionalul drept standard.

– Domnului prof.dr.ing. Constantin Pavel, pentru aportul remarcabil in dezvoltarea studiului structurilor din beton armat, in special al structurilor speciale cu suprafete siglate, atat ca profesor in cadrul invatamantului tehnic de constructii, cat si in practica de proiectare pentru influenta determinanta pe care a avut-o in formarea mentalitatii creatoare a mai m ultor generatii de studenti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: