ARH.DAN AGENT – MESAJ catre Conferinta din 2008

dan_agent

 • Stimate Domnule Presedinte,
  Stimate Domnule Director Executiv,
  Stimati colegi,

  Cu toate ca nu pot participa la Conferinta AICPS din motive de sanatate, va rog sa ma credeti ca sunt alaturi de dumneavoastra atat cu afectiunea si admiratia pe care mi le-a transmis tatal meu cat si cu sustinerea pentru actiunile pe care le-ati demarat ca asociatie si va urez mult, mult success.
  Ii sunt recunoscator sotiei mele, Maria Barbu, pentru faptul ca imi tine locul la aceasta ceremonie, fiind vicepresedinte al Fundatiei Radu Agent, contribuind la efortul meu nu numai cu viziunea unui artist de exceptie dar si cu tipul de analiza profund al primului detinator al unui doctorat in leadership din Romania.
  Ca de obicei sunt dator sa multumesc atat dlui ing.Petre Ionita cat si intregului Consiliu de conducere al AICPS pentru bunavointa si amabilitatea cu care gazduiesc an de an aceasta ceremonie in cadrul Conferintei anuale AICPS.
  Va multumesc.

 • Breasla constructorilor este singura in lumea proiectantilor care implineste prin aceasta ceremonie o datorie de onoare in a se raporta la inaintasi, intelegand ca prin acest demers ne punem in lumina valorile de exceptie ale prezentului.
  Conform traditiei in fiecare an inmanam trei premii “Radu Agent” pentru excelenta in domeniul educatiei, cercetarii si proiectarii in domeniul structurilor din beton armat.

 • In acest an, 2008, Cubul de cristal pentru educatie revine unui aristocrat al universitatii tehnice din Iasi, fost sef al catedrei de beton din cadrul Facultatii de Constructii, domnul prof.dr.ing.Aurel Cuciureanu.
  Deoarece stim ca starea de sanatate a domnului profesor nu i-a permis sa se deplaseze la Bucuresti, rugam pe unul dintre colegii dumnealui sa primeasca premiul si sa i-l inminaze.

 • Cubul de Cristal pentru cercetare merge in acest an la unul dintre cei cativa care au pus bazele teoriei protectiei antiseismice a cladirilor in Romania, un nume care nu mai are nevoie de prezentari ci de elogii – domnul dr.ing.Horia Sandi.

 • Ne face o placere deosebita sa acordam premiul Radu Agent – Cubul de crstal pentru excelenta in proiectare unui coleg care nu face parte din AICPS dar care s-a implicat serios in efortul promovarii intereselor inginerilor proiectanti. Cine spune in Romania ca s-au salvat monumete istorice prin relocare are imediat in minte figura eminentului nostrum coleg dr.ing.Eugen Iordachescu.

 • La fel cum in alti ani am acordat un premiu special, in acest an credem ca se cuvine sa premiem un nume care timp de decenii s-a aflat in fruntea proiectarii tipizate. Nu exista fost IPCT-ist sa nu recunoasca faptul ca acel institut din perioada comunista a fost o scoala a perfectionismului, a cautarii optimului, si care astazi constituie un punct de reper neconditionat.

 • Stiind ca domnul dr.ing.Petru Vernescu este grav bolnav rugam sa-I fie inminat premiul de catre dl.ing.Petre Ionita cu care de mai multi ani pastoreste cu success aceasta asociatie.

 • Va felicitam pentru succesul Conferintei si va invitam la petrecere.

  Reclame

  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google+

  Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  w

  Conectare la %s

  %d blogeri au apreciat asta: