PREMIILE „RADU AGENT” 2010 – NOMINALIZARI

dan_agent1
Premiile „Radu Agent” au fost gandite initial ca un proiect ce urma sa fie sustinut de „Fundatia Radu Agent” si finantat din sponsorizari ale unor firme de constructii. Nominalizarile si jurizarea ar fi trebuit sa fie facute de un consiliu format din personalitati recunoscute din domeniu.
Din motive pe care nu doresc sa le detaliez nu am reusit sa asigur nici proiectata finantare si nici alcatuirea consiliului de jurizare. Drept urmare am ales sa sustin, cel putin pentru o perioada de consolidare a proiectului, in exclusivitate din fonduri proprii si, deasemenea, sa decid atribuirea premiilor fara a consulta breasla constructorilor structuristi.

Cred ca deja proiectul a ajuns la varsta maturitatii si a castigat un prestigiu suficient in lumea constructorilor pentru a incerca unele modificari, deocamdata in modul de selectare a premiatilor.
In aceasta sens, fac aici un apel catre colegii ingineri structuristi sa trimita propuneri pentru nominalizare la categoria „Cubul de Cristal pentru proiectare” si „Cubul de Cristal pentru cercetare”. Deasemenea astept din partea fostilor premiati la categoria „Cubul de Cristal pentru educatie” sa trimita propuneri pentru aceasta categorie.

Propunerile se primesc pe adresa de e-mail prof.arh.agent@gmail.com pana cel mai tarziu la data de 05 mai 2010 si vor fi insotite de o argumentatie care sa sustina propunerea.
Prin argumentatie se intelege un text de maxim o pagina care sa cuprinda detalii referitoare la contributiile de exceptie ale celor propusi, intr-unul dintre cele trei domenii – educatie, proiectare, cercetare – pentru care se acorda anual „Premiile Radu Agent”.
Propunerile pot fi facute sau nu de cel propus pentru premiere.

Va multumesc anticipat.

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: