Salut lumea structuristilor !

dan_agent1
Incepand cu anul 2004, prin amabilitatea deosebita a dlui Director Executiv al AICPS, ing.Petre Ionita si prin extraordinar de generoasa primire facuta de breasla inginerilor proiectanti de structuri, am reusit sa-mi realizez un vis ce s-a infiripat dupa ce tatal meu, profesorul si inginerul de structuri Radu Agent, ne-a parasit: am instituit Premiile Radu Agent pe care le ofer anual inginerilor structuristi care s-au evidentiat prin realizari de exceptie in domeniul structurilor din beton. Un premiu se acorda pentru excelenta in activitatea didactica, altul pentru realizari deosebite in proiectare si al treilea pentru activitate de exceptie in domeniul cercetarii, in fiecare an, in cadrul prestigios al Conferintei AICPS.
In cuprinsul acestui blog vor fi prezenati toti cei premiati si se vor gasi informatii diverse in legatura cu activitatea trecuta a profesorului Radu Agent – cursuri, publicatii, articole, proiecte, etc.
In acest sens voi fi extrem de incantat daca fosti colegi, fosti studenti sau alte persoane care l-au cunoscut ma vor ajuta sa facem din acest blog un spatiu de evocare pe masura personalitatii deosebite a profesorului Radu Agent.

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: